Naar nieuwsoverzicht
3 nov 2021

Bijeenkomsten Duurzame Energie

Twee bijeenkomsten over duurzame energie: Een informatieavond Zon op Dak en een netwerklunch Ruit eruit, paneel erin!

 Image

Komende periode worden twee bijeenkomsten georganiseerd over het thema Duurzame Energie.

Dinsdag 30 november: Informatieavond Zon op Dak
Vrijdag 3 december: Netwerklunch en minibeurs Duurzame Energie

Let op: Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de fysieke bijeenkomst op 17 november verplaatst naar een online bijeenkomst op 30 november.

Op dinsdagavond 30 november (online vanaf 19.30) wordt een informatieavond Zon op Dak georganiseerd in samenwerking met LTO Noord.
Zonnepanelen op het eigen dak leveren, naast duurzame energie, ook een nieuw verdienmodel! Maar waar begin je? Hoeveel panelen kunnen bijvoorbeeld op het dak en is het noodzakelijk/mogelijk om een aansluiting te vergroten. Allerlei vragen waar Greenport Boskoop u graag mee helpt. We bieden deze avond ook de mogelijkheid een korte ‘Zon op Dak’-berekening te laten maken voor het eigen bedrijf.
>> Meer informatie en aanmelden

Ruit eruit, paneel erin! Op vrijdag 3 december vanaf 12.00 uur is de netwerklunch Duurzame Energie, in de vorm van een minibeurs.
Benieuwd wat er al mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema. Van elektrische apparatuur en elektrisch vervoer op de kwekerij tot telen onder zonnepanelen, zonnepanelen op een waterbassin, groene energie opslagsystemen en windenergie.
Een uitgelezen kans om uit te zoeken wat bij uw bedrijf past!
>> Meer informatie en aanmelden